O nama

Keramičkim radovima se bavimo već dugi niz godina. Počeli smo 2002. kao obrt da bismo 2016. postali firma zbog grananja djelatnosti. Firma Ordinis j.d.o.o. je registrirana u Slavoniji, a radove izvodimo diljem Lijepe naše.

Naš tim naporno radi kako bi pružio najbolje usluge koje su potrebne našim klijentima za istinski lijep i dugotrajan rezultat. Koristimo najnoviju najsuvremeniju opremu i naše veliko iskustvo i znanje da bismo ostvarili učinak koji ćete voljeti.

Bez obzira radi li se o obnovi ili uređenju nove kuće ili stana, te trebate pomoć u pronalaženju savršenog izgleda za vaš životni prostor nudimo profesionalne usluge postavljanja keramičkih pločica. Naš tim nudi visokokvalitetne usluge i rezultate koji su vam potrebne. Javite se danas da biste započeli s vašim projektom već sutra.

Naše usluge uključuju sljedeće: profesionalno popločavanje zidova, popločavanje poda, oblaganje kupaonice, popločavanje kuhinje i još mnogo toga. Možemo ukloniti postojeće pločice i pripremiti površine. Ne postoji posao koji mi ne možemo podnijeti, tako da možete imati maksimalnu vjeru u nas. Što čekate? Javite se i mi ćemo raditi za vas.

Ordinis j.d.o.o.
OIB: 75541274171
Mob: 098/405-889