Futrola u kojoj se prenosi aluminijska letva i libela

 Olakšava transport i skladištenje

 Nošenje, pogotovo više komada letvi ili libela i k tome još različitih veličina koje se  razilaze, zapinju i oštećuju na šta god nalete, ne rijetko izaziva nervozu kod majstora.

Osim toga, ne može se ništa drugo od alata sa sobom ponijeti, ponekad treba dalje prošetati, ići uz stepenice ili liftom, što ne samo da umara kako znamo, nego i troši vrijeme.

 

Futrola u kojoj se prenosi aluminijska letva je multipack što znači da je dizajnirana je tako da zaprima set od pet letvi libela dužine od dva metra, ili se može kombinirati duža sa nekoliko kraćih. Izrađena od kvalitetnog materijala, sa patentnim zatvaračem i ručkom za nošenje. Može se nosit u ruci , ili o ramenu , a ruke ostaju slobodne za druge stvari. Što je izuzetno praktično i udobno.  Aluminijske letve i oprema se na gradilištu lako izbubi i ošteti, lakše se čuva osobna imovina od nestanka i od oštećenja, a posebno libele koje i nisu baš tako jeftine. Lako se u futrli pospremaju u kamion , ili kombi pun alata. Ova futrola nije namjenjena samo za majstore građevinare, fasadere, keramičare itd., nego i za one koji u svojim kućnim radionicama i garažama vole urednost.

Ako ste majstor keramičar, fasader, radite glazure, onda je ovo prava stvar za vas. Multipack futrola ne spada u trošak, pa čak ni luksuz, to je čista potreba. Počinjem od sebe, kao keramičar koji je koristi više od deset godina, ne bih mogao zamislit moj set alata bez nje. Čak i da mi u šali netko ponudi petsto kuna da je bacim i ne koristim, ja bi mu ponudio još petsto samo da mi ostane. Naravno, želi se samo iskazati korisnost.

Multipack futrolu može se naručiti ovdje na stranici po promotivnoj cijeni ili u bolje opremljenim trgovinama građevinskim materijalom.

Značajke:

  • Čvrst materijal bez ogrebotina
  • Otpornost na vremenske uvjete
  • Jednostavan zip pristup
  • Dizajniran sa transport do pet libelaLako se oprašuje, anti dust materijal

Tehnički podaci:

  • Duljina: 206 cm
  • Boja : sivo-smeđa